sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Appelsiini-valkosuklaajuustokakku ilman liivatetta

Tässä juustokakussa käytin brownies-pohjaa. Tein kakun 20cm vuokaan ja koristeluna käytin valkosuklaalastuja. Kakun koostumus oli todella hyvä ja maku mukavan makea.




Appelsiini-valkosuklaajuustokakku ilman liivatetta

2,5 dl kuohukerma
1 dl sokeria
100 g valkosuklaata
2 prk appelsiinituorejuustoa

Vatkaa sokerilla maustettu kerma kovaksi vaahdoksi. Sulata valkosuklaa. Vatkaa tuorejuusto pehmeämmäksi ja lisää valkosuklaa. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustoseos ja 
sekoita tasaiseksi. Kaada pohjan päälle. Laita jääkaappiin ja anna jähmettyä yön yli.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti