sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Brownies-pohja 20cm

Tämä herkullinen brownies-pohja on muokattu pienenpään vuokaan sopivaksi kinuskikissan ohjeesta. Käytin itse maitosuklaata joka toimi pohjassa hyvin. Pohja voisi toimia juustokakussa hyvin myös ilman kostutusta.


Brownies-pohja 20cm:


100g voita/margariinia
60g suklaa (Fazerin sininen 2,5 riviä)
1,5dl sokeria
hyppysellinen suolaa
1tl  vaniljasokeri
2 munaa
1,5dl vehnäjauhoja


Sulata voi kattilassa. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää suklaa. Sekoita tasaiseksi puukauhalla.Lisää sokerit ja suola. Sekoita munat joukkoon yksitellen. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada voideltuun irtopohjavuokaan ja paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä.

Pistele kakku haarukalla ja kostuta pienellä määrällä maitoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti